نسخه آزمایشی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش گفت: غذاهای حرارت دیده و پخته شده به علت جذب حرارت بالا نمیتوانند به عنوان منبع انتقال ویروس کرونا باشند.
دکتر «کوروش دالوندی» افزود: برای یمنی از ابتلا به ویروس کرونا لازم است غذاهای حرارت داده شده را در ظروف بهداشتی مصرف کرد و از سلامت قاشق، چنگال، سالاد و نان مطمئن شد.
تماس مخاط دهان، بینی و دستگاه تنفسی با مواد آلوده میتواند افراد را به کرونا مبتلا کند بنابراین رعایت بهداشت در این قسمت های بدن ضروری است.
ویروس کرونا در دمای ۷۰ درجه به سرعت از بین می رود و نیازی به انجام رفتارهای وسواس گونه و افراط و تفریط نیست اما باید اطمینان حاصل کرد ظروفی که غذا در آن ریخته میشود، پاک و سالم هستند و لبههای ظروف آلوده نیست و همچنین از سالم و پاک بودن سایر موادی که در کنار غذا سرو می شود، اطمینان حاصل کرد.
با رعایت پروتکلهای بهداشتی یک فرد در سطح جامعه نمیتوان زنجیره انتقال کرونا ویروس را قطع کرد و همه افراد باید استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی دستها را مدنظر داشته باشند و رعایت موازین بهداشتی هم در محافل عمومی و هم در محافل خصوصی حائز اهمیت است.
وی با اشاره به ناقلان بیعلامت، تاکید کرد: افراد تا حد امکان از حضور در سطح جامعه، برگزاری مهمانیها، جشنهای عروسی، مراسمهای عزاداری و مسافرتها اجتناب کنند.
امسال علاوه بر کرونا، بیماریهای شایع فصلی دیگر از جمله انواع سرماخوردگیها و آنفولانزاها نیز وجود دارد و بحران بسیار جدی و خطرناکی در کمین است و یک سهل انگاری کوچک منجر به بروز خسارات زیادی می شود./ایرنا